Zonnig Paasweekend

Op zondag hebben 17 (!!!) clubleden de clubkleuren laten schitteren op een voorbeeldige wijze, de traditie van de club waardig.

Want daar is de lente, daar is de zon en daar zijn ... Jefke P., Pascal Bas L. en Paul R.

Jefke fietste voor het eerst dit seizoen zijn 35 km; Jean Claude maakte er 64 km van via Dikkelvenne. En al de rest fietste het vooropgestelde parcours via Smetlede, Oosterzele, Scheldewindeke, Dikkelvenne, Gavere, Merelbeke,....

Voor de A's 79 km op de teller, zijnde voor Marc D., Gert R., Davy D., Luc DC, Ronny M., Niels H., Geert DB en Luc DV. Er werd mooi en afwisselend gefietst met een tempo dat voor ieder haalbaar was. Toch even schrikken te Scheldewindeke toen plots ...... Eric VA de A's voorbij vloog. Eerlijk, ik hield er bijna een hartinfarct aan over want zo groot was mijn verbijstering. Gelukkig werd hij terug op zijn plaats gezet. (lach)

De B's reden onder deskundige tempobewakers Johan R. en Eddy VdE exact 70 km. Samen met Eric VA, Klaus VD, Pascal L., Etienne C., Paul R.

't Was goed, een leuke Paaszondag, een leuke fietstocht en niets dan lachende en tevreden gezichten.

En de paaseitjes deden ook deugd, net als de borrelhapjes.

Op paasmaandag waren Tom DW, Patrick VdP en Marc D present om de start te nemen bij de vrienden van WTC De Calcine. Tom en Patrick reden een goeie 60 km, Marc sloeg aan de splitsing af richting 70 km wat hem uiteindelijk 89 km op de teller bracht.
Opmerkelijk. Zowel het traject van de 45 km als de 70 km liep over wegen die ook wij zullen aandoen met onze cyclotocht op 22 september.

In ieder geval het ware leuke mooie trajecten.

Tot zondag.

PS.: Ik wil nog graag meegeven dat we met zijn allen beslist hebben in februari om na de rit telkens te wisselen van "stop". Dus met Pasen was het in De Zwaan, zondag a.s. bij MJ., enz....