Moederdag

Omwille van moederdag was er een korte rit gepland. En ondanks de vakantie in het zonnige zuiden voor enkele van ons clubleden, plechtige communie bij de voorzitter, familiebezoek bij Etienne, zeevissen voor Davy, Geert DB op de veerdienst, Marc B. op weg naar Club Brugge... enz. waren we toch nog met 14 present om op moederdag de korte rit te fietsen over 61 km en dit langs een mooi parcours via Smetlede, Oordegem, Lemberge, Melle en zoveel meer.
Eddy VdE en Johan R. namen de kop, Gert R, Kristiaan DG, Pascal L, Klaus VD, Rudy S., Eric VA, en twee gastrenners Luc DV en Hubert volgend gezwind mee. Hubert had er in ieder geval van genoten en komt terug.
Jean Claude volgde een eindje en sloot zijn rit af met 48 km op de teller.
 
Voor Niels H. die nog éénmaal zal meefietsen alvorens hij zich voor 110% op de studies en examenblok zal gooien (succes alvast namens gans de club) en Marc D. voor wie de 1000 km KOTK erg dichtbij komt, namen de rit van 71 km voor hun rekening.
 
Maar eens allen terug in Uitbergen werd er alweer gelachen, gepraat, gedronken en al vooruitgeblikt naar de volgende rit.
Tof groepeken.
 
Marc
verslaggever