Dwars door het Waasland

Vooraf een correctie op het ritverslag van vorige week want ook Jozef P. en Jean Claude VdV hadden toen op hun eigen tempo een ritje gereden. Bij deze dus rechtgezet.

Zondag 11 augustus werd de start met een halfuurtje vervroegd. De rit - uitgestippeld door Gert R. - was goed voor 82 km, langs het Waasland, mooie landelijke wegen, en ..... 50/50 verdeeld met wind op kop 40km) en wind in de rug of op de zijflank (42 km).

Er werd beslist om in groep te fietsen en elkeen hield zich mooi aan de afspraak, maar ook ... iedereen reed vlot mee. En toen het signaal werd gegeven om even door te trekken voor de geïnteresseerden bleek dat iedereen op zijn wenken was bediend. De rit was alweer een voorbeeld van waarom de club luistert naar de naam DORPSVRIENDEN.

Dikke duim aan Luc DV, Luc, DC, Marc D., Gert R.,  Kristiaan DG., Ronny M., Laaus VD., Paul R., Rudy S., Eric VA en Niels H.

Ook Jean Claude VdV trok er met de fiets op uit. Exact 62.3 km stond op zijn teller aan het einde van de rit die hem bracht langs Dendermonde, Zele, Lokeren

Volgende week : zondag 18/8 gewoon startuur 8.30 uur rit naar Deftinge, maar eerst nog .... donderdag 15/8 rit (vermoedelijk) Stekene met ook het gewone startuur van 8.30 uur

Marc

verslaggever