Kermisrit

Op de zondag van Uitbergen kermis stonden 8 dorpsvrienden klaar voor een rit naar Baaigem. Voor de verandering doopten we misschien beter de club in Dorpsvrienden Wichelen, want de helft van het deelnemersveld waren mannen van over ’t water...
Aangezien vorige week geopperd werd om de B ploeg op te doeken, besloot ik toch maar om mijn oude fiets boven te halen, zodat ik op den 53 met de grote mannen zou meekunnen.
Een mooie tocht naar het heuvelland, vermoedelijk de laatste keer dit seizoen. Onderweg vond Niels het nodig om het tempo even te drukken (lekke band nr 2 van het weekend, want Marc, Niels en Luc DV reden gisteren al eens 100km met de vrienden van Nijlen mee).
Achter 30km hielden Luc DV en Marc het bekeken (Luc zat met een dinertje en Marc had rugklachten en kermisverplichtingen).
Uiteindelijk reden Eric, Rudi, Klaus, Niels, Kristiaan en Tom de rit van 69km uit. Op het terras mochten we genieten van de verjaardagsdrink van onze bergkoning. Hopelijk staan er de komende weken geen lange ritten gepland, want onze leider begint al te vrezen voor zijn eerste plaats in het klassement.

Jean Claude spaarde zich op zaterdag door niet naar de kermis te gaan en reed 46km. Vriend Johan reed de vtt van de Scheve Villa.

Volgende week Tielrode, maar dit is al gereden. Tegenvoorstel: memoriam Edwin Henderickx verkennen, andere voorstellen???

Verslaggever
Tom