4de Memorial E. Henderickx een succes.

WTC De Dorpsvrienden Uitbergen vzw vergeet zijn overleden ere-voorzitter niet. Voor het 4de jaar op rij eren zij hun overleden vriend met een cyclotocht.
Dit jaar was het parcours uitgestippeld over een traject van 55 km of 89 km. De deelnemers hadden de keuze, net als de keuze in startplaats te Uitbergen of Heusden. Met meer dan 300 kwamen de wielertoeristen de goed uitgepijlde cyclotocht rijden, en genieten van een uitgebreide bevoorrading, de traditionele pannenkoek aan het einde van de rit en vooral …van het mooie landschap langs de route.

Bijzondere vermelding toch aan WTC De Puitenrijders (Berlare) en WTC ’t Stuurken (Overmere) alsook aan de vrienden van CT Zele die allen groot aantal kwamen afgezakt.
Opmerkelijk was ook een volledig damestijd uit Vilvoorde dat niet enkel de 55 km of 89 km reden, maar bovendien ook de heen en terugrit met de fiets wisten af te haspelen. Respect.

Bijzonder veel deugd deed ook de aanwezigheid van WTC Nijlen. Een club die wij leerden kennen via, via, via, … en met wie een warme “click” is ontstaan doorheen de tijd.

Opsommen is gevaarlijk uiteraard, maar weet “iedereen telt mee”. Bedankt om er bij te zijn dit jaar.

Onze sponsors

De Dorpsvrienden © 2021 | All rights reserved