Een druk paasweekend bij de dorpsvrienden

Zaterdag 16 april verkenden Marc, Luc DV, Nico, Alexander onder leiding van Niels het parcours van de komende solidariteitsrit die de club in clubverband fietst tvv “Kom op tegen kanker”. Een parcours met een mengeling van de Omloop het Nieuwsblad, de Ronde van Vlaanderen, de E3-prijs Harelbeke en Nokere koerse. Het worden die dag 129 fantastische kilometers.

Op Paaszondag was vrijwel de voltallige club (!!!) aanwezig. Was het omwille van het lenteweer, of omwille van de paashaas, of toch omwille van de mooie rit langs Dikkelvenne? Wie zal het zeggen maar er werd door vrijwel iedereen die beschikbaar was wel een ritje van 55, 64 of 73 km gereden langs de mooie uitlopers die de Vlaamse Ardennen te bieden hebben eens je de regio Oosterzele/Scheldewindeke binnenrijdt. Daar een prachtige lentezon bij, een goeie clubsfeer en alles was aanwezig om er een mooie paaszondag van te maken.

Paasmaandag was dan weer voor zij die er nog een toetje wilden aanbreien. Gert R. trok het veld in met de MTB (geen slecht idee), en Marc, Jean Claude, Luc DC, Luc DC en Niels gingen de buren van WTC Calcine ondersteunen in hun Lenterit. Elkeen had 61 km op te teller, behalve …… Niels. Hij koos voor het traject van 70 km en klokte finaal af op 110 km.

En zo viel het doek over een druk fietsweekend. Voor zij die nog werken klaar om met opgeladen batterijen een nieuwe werkweek aan te snijden, voor zij die genieten van een welverdiende rust om de komende dagen tijd te spenderen aan eens wat anders dan fietsen.

Onze sponsors

De Dorpsvrienden © 2021 | All rights reserved