Het feest van de Arbeid, dat vieren we op de fiets!

WTC De Dorpsvrienden Uitbergen vzw vierde 1 mei op een bijzondere manier. Met de traditionele zondagsrit.

Ook al waren enkele clubleden afwezig om diverse redenen: corona (Jasper), feest van de Arbeid (Etienne), Paul (herstellende), kermisvogels (Klaus en Gunther), schippers met dienst (Geert) of communiefeestjes (Alexander),…toch waren clubleden present om te fietsen op deze dag van de Arbeid. Wat het verhaal van deze wielerclub zo boeiend en mooi maakt is dat elkeen zijn ding kan/mag doen op een dag als vandaag.

Eric fietste een onbekend aantal kilometers om op termijn terug te kunnen aansluiten bij de groep, Rudi en Patrick gingen al een rit voor de toekomst verkennen.

Gert, Tom, Kristiaan en Luc DC reden het parcours langs de Lange Munte (60 km), en dit terwijl Marc, Niels, Luc DV, Ronny en Pascal met 75 km op te teller de conditie aanscherpten voor de solidariteitsrit van 15 mei.

En aan het einde van het verhaal was iedereen tevreden, was de sfeer alweer uitstekend. Neen, snelheid, hoogtemeters, kilometers moeten niet altijd “de” aanleiding zijn om met een tevreden blik terug te kijken op een geslaagde zondagvoormiddagrit.

Nog dit : dank aan Gert voor het traktaat als jarige, en zaterdag 7 mei starten de geïnteresseerden in de Memorial J. Schoeters te Lokeren.

 

Onze sponsors

De Dorpsvrienden © 2021 | All rights reserved